Kunne du tænke dig at prøve kræfter med badmintonsporten og er du mere end 5 år gammel, er du til leg, gode venner, fede oplevelser og mange andre ting, så er NBK´s ungdomsafdeling lige noget for dig. 

 Vi har mange forskellige hold du kan træne på, alle vores ungdomstræninger har en fast træner tilknyttet det enkelte hold. Trænergruppen har sammen defineret et fælles værdigrundlag, som vores træninger alle sammen indeholder:

-Fællesksab 

-Glæde

 -Ligeværd

 -Udvikling

 

  Det betyder ikke noget om du er begynder i sporten eller om du allerede har lært de fundamentale ting omkring badminton, vi har aldersinddelte træninger til alle vores begyndere.

 Du er velkommen til at kontakte os via vores mail og forhøre dig om dine muligheder, du er også velkommen til at række ud til den enkelte træner.

Alle vores træninger er bygget op omkring moduler igennem sæsonen, på denne måde sikrer vi at du altid udvikler dig og bliver bedre og dygtigere til badminton som tiden går. Trænerne har fokus på motorisk udvikling, teknik og at vi lærer at spille badminton.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram