Kære alle sammen,

Der er nu åbnet op for holdtilmelding, booking af baner til den kommende sæson, som starter i august. Hvis I ikke allerede har en profil, så kommer der to dage i august, hvor I kan komme i hallen og få hjælp til dette. Mere om dette senere. Se mere om din afdeling nedenfor - og find mere på hjemmesiden om de enkelte afdelinger.

Vi fik overstået vores arbejdsdag rigtigt godt, og der er blevet ryttet ud i gamle ting, malet, fjernet ukrugt, rettet flister op og meget mere. Mange tak for alle som havde mulighed, tid og lyst til at deltage.

Familiebadminton (NYT)

Som et nyt tiltag så kan alle klubbens medlemmer komme i hallen hver søndag formiddag, (undtagen de formiddage hvor der er holdkampe, der kan I komme og heppe eller måske selv spille hvis I spiller på hold også 3-4 gange på en sæson) - de betalende medlemmer på andre hold skal ikke betale ekstra for at komme om søndagen, dem som ikke er tilmeldt hold dvs. forældre eller søskende koster 300 kr. for en sæson

Bemærk der ikke er nogen instruktør om søndagen, så børn skal være ledsaget af en voksen.

Vi håber I vil tage godt imod tiltaget, hvis der er betalende medlemmer som ønsker at tilmelde sig ordningen, så skal I blot skrive til os hvem også tilmelder vi i systemet.

Ungdom

I forhold til ungdomsholdene, så vil vi anbefale at dem som har spillet de sidste par sæsoner forsøger sig med en af vores udviklingstræninger. I er selvfølgelig meget velkomne til at deltage to steder hvis I ønsker dette, så du må gerne både spille en Ny træning og en udviklingstræning. Hvis du er i tvivl så tøv ikke med at skrive til trænerne. Vi glæder os utroligt meget til den kommende sæson, og vi håber at se så mange af jer som muligt i hallen.

Motionist

I år prøver vi at udvide vores motionist tider, så der også er "ydertider" hvilket betyder de er sat ned i pris i forhold til forrige sæson.

Veteran/motionist

Vi har gerne fra bestyrelsens side ville give jer en ekstra mulighed for både at spille om mandagen og onsdagen, så I nu fremover kan spille frit både mandag og onsdag formiddag imellem 8-11 - I skal finde jeres tilmelding under "holdtilmelding" - I kan gøre som I altid har gjort og spille i det tidsrum mm. i kender - det er helt op til jer.

Senior

Vi holder fast i vores senior træning om torsdagen - vi tilmelder i udgangspunktet vores første hold på Sjælland og herudover vil der være et herrehold på henholdsvis Sjælland og Lolland Falster

Ungsenior

Vi etablerer en ungsenior træning hver tirsdag med fast træner i form af Thomas Skov, og de bedste af vores ungsenior spillere har også en plads på vores senior træning