Miniton (MINI)

Miniton træning er for de mindste i alderen 4-8 år. Her præsenteres børnene for badminton gennem leg og socialt samvær med deres forældre eller bedsteforældre. Træning og øvelserne er tilpasset børnenes niveau - det er vigtigt og et krav at forældre og eller bedsteforældre er med i hallen. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Nybegynder (NY)

Nybegynder (velegnet til klassetrin fra 1-8 klasse)

Til dig der aldrig har prøvet badminton før, og som kunne tænke sig at læse det helt basale i sporten. Her øver vi os i at holde rigtigt på ketcheren, og får en masse boldføling igennem leg og motoriske øvelser. For at deltage skal du kunne være alene i hallen uden forældre. Hvis du ikke er helt gammel nok til dette endnu, så vil vi anbefale dig at prøve vores miniton hold lørdag formiddag.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior (SEN)
NBK`S senior afdeling er en af landsdelens ældste afdelinger, med en lang historie hvor der har været op og nedture og der har været base for mange store talenter.
Vi er en afdeling med gamle passionerede spillere som danner basis for de nye unge talenter og har en ting til tælles fælles og det er kærligheden for sporten.
Har du tidligere spillet turneringsbadminton på højt plan eller spiller du på et nuværende hold men har lyst til at prøve kræfter hos os, er du meget velkommen til at komme forbi og kigge og prøve at spille med. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sved dig glad (SDG)

Sved dig glad

Tilmeld/Læs mere - (1)

Flexifjer (D1)

Er du relativt ny i sporten og har måske ikke lige 3-4 andre at spille med, så fortvivl ej - vi har lavet Flexifjer badminton for dem, som gerne vil spille sammen med andre, uden at der er forventninger til at du kommer med din egen bane, der er heller ikke nogen forventninger til at du har spillet rigtigt meget badminton tidligere. Det vigtigste er du har dit gode humør med ned i hallen, og tag gerne en ven eller noget andet med under armen. Vi sørger for en træner, som vil sørge for at blande nogle kampe, vi sørger også for bolde - så du skal tænke på at komme ned mandag aften, og få noget motion, møde nye mennesker og danne nye fællesskaber alt sammen med badminton i centrum

Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungsenior (Ung)
NBK ungdomsafdeling er landsdelen største med ca. 100 ungdomsspillere. Vi er til stadighed med til at fostre talenter som vinder LF-mesterskaber, Sjællandsmester etc.

Hvis man har ambitioner indenfor badmintonsporten, så er NBK det rette sted at starte sin træning

Vor ungdomstræning bygger vi op på den måde, at vi grupperer spillere i styrker ikke så meget i alders fordeling. Det mener vi alle, at man får mest ud af.

Rykker man sig væsentlig i styrke i løbet af sæsonen, vil der være mulighed for at man bliver flyttet til en anden Trup, som passer bedre til spillerens niveau.

USU står bl.a. for årsplan, juleturnering, klubmesterskaber, holdturneringer m. v.

Vi har kontakt til bestyrelsen, trænere og sponsorudvalget.

Vi holder møder 1 gang i kvartalet, hvor vi planlægger den kommende tid.

Vores ambition er at bidrage til, at NBK''''''''s børn og unge gennem badminton, oplever at de er en del af et berigende fælleskab.

Alle forældre er velkommen til at deltage i USU''''''''s arbejde, ligesom vi gerne modtager ideer til arrangementer.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Udviklingstræning (UDV)

Udviklingstræningerne

Til dig som har prøvet badminton før og har lært hvordan man holder på ketcheren, her arbejder du sammen med trænerne videre med motoriske og tekniske øvelser med massere af smil på læben

Vi glæder os til at se dig


Hvis du er <25 år kan du med fordel indgå i vores prisrabat, ved at deltage på flere holdtræninger:

1 hold 750 kr.

2 hold 1200 kr.

3 hold 1800 kr.

Alle vores træninger er bygget op omkring moduler igennem sæsonen, på denne måde sikrer vi at du altid udvikler dig og bedre og dygtigere til badminton som tiden går. Trænerne har fokus på motorisk udvikling, teknik og at vi lærer at spille badminton.


Alle træninger i NBK støtter op om klubbens trænerværdier, som trænerne selv har været med til at vælge og definere:

-Fællesskab

-Glæde

-Ligeværd

-Udvikling


Som ungdomsmedlem i klubben har du samtidig også en spillemulighed om søndagen, hvis du vil have dine forældre med er de også meget velkomne - de skal dog tilmelde sig holdet "familiebadminton" og du kan som ungdoms spiller komme med gratis, se mere om holdet under familiebadminton 

Tilmeld/Læs mere - (4)

Familiebadminton (FAM)
Tilmeld/Læs mere - (1)

V/M mandag/onsdag formiddag (VM)

Vil du spille mandag, onsdag eller begge dage imellem 8-11 - så er veteran/motionist holdet lige noget for dig. Vi har ikke nogen instruktør til holdene endnu, men hvis du har mod og lyst til at stå for at organisere dette - så skriv endelig til os. Ellers håber vi at I vil tage imod dette som et ekstra tilbud til jer, så I fremover kan spille både om mandagen og onsdagen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Turneringstræning (TRS)
Til vores unge spillere, der har spillet badminton i flere år og er begyndt at spille turneringer og som har et ønske om at udvikle sig yderligere, her har vi fokus på det motoriske og tekniske med en massere smil på læben.
Tilmeld/Læs mere - (2)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram