22/23 01.08.2022  -  01.05.2023
Vejledning

Projekt UNIK (UNIK)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior (SEN)
NBK`S senior afdeling er en af landsdelens ældste afdelinger, med en lang historie hvor der har været op og nedture og der har været base for mange store talenter.
Vi er en afdeling med gamle passionerede spillere som danner basis for de nye unge talenter og har en ting til tælles fælles og det er kærligheden for sporten.
Har du tidligere spillet turneringsbadminton på højt plan eller spiller du på et nuværende hold men har lyst til at prøve kræfter hos os, er du meget velkommen til at komme forbi og kigge og prøve at spille med. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungsenior (Ung)
NBK ungdomsafdeling er landsdelen største med ca. 100 ungdomsspillere. Vi er til stadighed med til at fostre talenter som vinder LF-mesterskaber, Sjællandsmester etc.

Hvis man har ambitioner indenfor badmintonsporten, så er NBK det rette sted at starte sin træning

Vor ungdomstræning bygger vi op på den måde, at vi grupperer spillere i styrker ikke så meget i alders fordeling. Det mener vi alle, at man får mest ud af.

Rykker man sig væsentlig i styrke i løbet af sæsonen, vil der være mulighed for at man bliver flyttet til en anden Trup, som passer bedre til spillerens niveau.

USU står bl.a. for årsplan, juleturnering, klubmesterskaber, holdturneringer m. v.

Vi har kontakt til bestyrelsen, trænere og sponsorudvalget.

Vi holder møder 1 gang i kvartalet, hvor vi planlægger den kommende tid.

Vores ambition er at bidrage til, at NBK''''s børn og unge gennem badminton, oplever at de er en del af et berigende fælleskab.

Alle forældre er velkommen til at deltage i USU''''s arbejde, ligesom vi gerne modtager ideer til arrangementer.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nybegyndere (Nye)

Er du ny i sporten og vil du gerne møde nye fjer venner - så er vores Ny træninger lige noget for dig. Her står vores trænere klar til at tage imod dig og dine venner. 

Som ungdomsmedlem i klubben har du samtidig også en spillemulighed om søndagen, hvis du vil have dine forældre med er de også meget velkomne - de skal dog tilmelde sig holdet "familiebadminton" og du kan som ungdoms spiller komme med gratis, se mere om holdet under familiebadminton 

Tilmeld/Læs mere - (4)

Familiebadminton (FAM)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Udviklingstræning (UDV)

Til ungdomsspilleren som gerne vil udvikle sig yderligere indenfor sin sport, samtidig med at venskaber og legen i sporten bliver vedligeholdt. 

Du ved allerede nu de fundamentale ting omkring sporten og ønsker at dygtiggøre dig, sammen med andre ligesindede spillere, som også har en passion for badminton. 

Tilmeld/Læs mere - (2)

Veteran/motionist (VM)
Vil du spille mandag, onsdag eller begge dage imellem 8-11 - så er veteran/motionist holdet lige noget for dig. Vi har ikke nogen instruktør til holdene endnu, men hvis du har mod og lyst til at stå for at organisere dette - så skriv endelig til os. Ellers håber vi at I vil tage imod dette som et ekstra tilbud til jer, så I fremover kan spille både om mandagen og onsdagen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sved dig glad (SDG)

Sved dig glad

Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdomsskolen (Ungds)
Ungdomsskolen
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram