Ungdom

NBK' ungdomsafdeling er landsdelen største med ca. 100 ungdomsspillere. Vi er til stadighed med til at fostre talenter som vinder LF-mesterskaber, Sjællandsmester etc.

Hvis man har ambitioner indenfor badmintonsporten, så er NBK det rette sted at starte sin træning

Vor ungdomstræning bygger vi op på den måde, at vi grupperer spillere i styrker ikke så meget i alders fordeling. Det mener vi alle, at man får mest ud af.

Rykker man sig væsentlig i styrke i løbet af sæsonen, vil der være mulighed for at man bliver flyttet til en anden Trup, som passer bedre til spillerens niveau.

USU står bl. a. for årsplan, juleturnering, klubmesterskaber, holdturneringer m. v.

Vi har kontakt til bestyrelsen, trænere og sponsorudvalget.

Vi holder møder 1 gang i kvartalet, hvor vi planlægger den kommende tid.

Vores ambition er at bidrage til, at NBKs børn og unge gennem badminton, oplever at de er en del af et berigende fælleskab.

Alle forældre er velkommen til at deltage i USUs arbejde, ligesom vi gerne modtager ideer til arrangementer.

Så hvis du har tid og lyst, så kontakt Luise på hansenluise@gmail.com og gerne vedhæfte denne

Se velkomstfolder  her

samt med Lolland Falster badminton kreds -
www.badmintonlollandfalster.dk