NBK's Venner afholdt den 8. juni 2013 for første gang i venneforeningens historie et loppemarked i med det formål at indsamle midler til støtte for NBK.

Det blev en hyggelig dag i NBK Hallen, som startede med en tår morgenkaffe til de morgenfriske lopper, der på forhånd havde købt sig en stand. Vi vurderer, at omkring 150 gæster lagde vejen forbi NBK hallen denne lørdag formiddag for at se på og købe af de mange spændende ting, lopperne havde fyldt deres stande med.

Der var under de fem timer, loppemarkedet stod på, en positiv stemning i hallen, og Bodil stod klar med kolde øl og vand, varm kaffe og lune retter og smil til de tørstige og sultne lopper og besøgende. Vi vil gerne sige tak til dig Bodil for din støtte og tak for hjælp med de amerikanske lotterier, du også nåede at afvikle.

Ligeledes retter vi en tak til de mange gæster, som lagde vejen forbi og sidst - men bestemt ikke mindst - en varm tak til de lopper, som havde valgt at være med og dermed muliggøre dette loppemarked. Vi håber, i har lyst til at være med igen næste år og naturligvis også at se mange nye lopper. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 24. maj 2014.

Se billeder her:
Nykøbing Falster Badminton Klub | Vestensborg Allé 32 , 4800 Nykøbing F. | 28490096 | birgitteblands@gmail.com