NBK
Nykøbing Falster Badminton Klub (NBK) blev etableret 22. september 1933, og er dermed en af provinsens ældste klubber.

For at sætte det lidt i perspektiv, så blev de første danmarksmesterskaber afholdt i 1930/1931, så det er ikke mange år efter, at NBK opstår.

Igennem tiden har NBK været i stand til at fostre verdensmestre, All England mestre, Nordiske mestre, Danmarks mestre og Lolland-Falsters mestre. Altså en klub med stolte traditioner.

Vi er landsdelens eneste klub, der har vor egen hal på både godt og ondt. På det gode ved, at vi selv kan bestemme over vore spilletider, baneforbrug og træningstider, og på det onde, at det koster mange penge at drive og vedligeholde en hal.

NBK hallen blev bygget og taget i anvendelse i 1934. Hallen er udelukkende bygget til at spille badminton i, og er suverænt den bedste hal til badminton i landsdelen.

Samtidig er hallen også bevaringsværdig, og en af de få haller af denne type, som er tilbage i Danmark.

Denne type haller blev tegnet af arkitekt Poul Cadovius.

Nykøbing Falster Badminton Klub | Vestensborg Allé 32 , 4800 Nykøbing F. | 28490096 | birgitteblands@gmail.com